Supă de pește și legume

Supă de pește și legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de pește și legume. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 240 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,5 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de ceapă, file de pește, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Pește De Legume Cu Rouille, Supă Cremoasă De Legume De Pește, și Supă de pește și legume inspirată de Ukha.

Instrucțiuni

1
În cratița de 3 litri sau cuptorul olandez, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați 2 până la 3 minute sau doar până când usturoiul începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Se amestecă toate ingredientele rămase, cu excepția peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
4
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 8 minute.
5
Adăugați pește; gătiți neacoperit 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când fulgii de pește ușor cu furculița și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista