Supă De Pește De Ton Ahi
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Supa de pește de ton Ahi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 436 calorii, 57G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $10.81 pe portie, această rețetă acoperă 69% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de fripturi de ton ahi, bok choy, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 87%. Rețete similare includ Curry De Pește De Ton, Caserola De Pește De Ton, și Special Pentru Ton.
Instrucțiuni
Puneți apă într-o oală; adăugați fasole lungă, chayote, ghimbir și ceapă verde. Aduceți apa la fierbere, puneți un capac pe oală și reduceți focul la mediu. Continuați să gătiți până când legumele sunt fragede, aproximativ 8 minute.
Aruncați ușor fripturile de ton în apă; adăugați bok choy și roșii. Întoarceți capacul în oală, reduceți focul la minim și gătiți până când tonul este gătit, aproximativ 20 de minute.
Scoateți vasul de pe foc; se răcește cu 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegeri excelente pentru tonul Ahi. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul ahi, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosq7 se va împerechea frumos, mai ales dacă ahi tunan este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care îl puteți încerca este Maddalena Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.