Supa de pește afumată ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 102 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Dacă aveți pește, piper, bulbi de fenicul și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 23%. Încercați Supă De Pește Afumată, Supă De Pește Afumată, și Supă De Pește Afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită, gătiți porumbul până se înmoaie, aproximativ 1 minut. Cu o lingură pliată, transferați porumbul într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați cartofii în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Scurgeți cartofii și adăugați în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Într-o oală mare, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați feliile de fenicul, prazul, ceapa, cimbrul și frunza de dafin și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
6
Adăugați laptele, smântâna, porumbul și cartofii și fierbeți timp de aproximativ 3 minute, zdrobind o parte din cartofi pentru a îngroșa supa. Aruncați crengutele de cimbru și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Roșii De Soare Nu
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
7
Adăugați peștele și fierbeți până se încălzește, aproximativ 2 minute. Condimentează ușor cu sare și piper. Puneți praful în boluri, garnisiți cu frunze de fenicul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Chowder
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben/auriu strălucitor, destul de luminos. Superb fum toasty nas, tipic pentru acest strugure pe calcar în Alsacia (nici un stejar nou în vinurile noastre, doar foarte mult timp de contact total drojdie). Unele arome reductive de lumină care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscată. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.