Chowder de pește afumat este un fără gluten și pescatarian supă. O porție conține 102 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Un amestec de cartofi cu piele roșie, urechi de porumb, bulbi de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Supă De Pește Afumată, Supă De Pește Afumată, și Supă De Pește Afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită, gătiți porumbul până se înmoaie, aproximativ 1 minut. Cu o lingură pliată, transferați porumbul într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Adăugați cartofii în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
3
Scurgeți cartofii și adăugați în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Într-o oală mare, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați feliile de fenicul, prazul, ceapa, cimbrul și frunza de dafin și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Frunze De Dafin
Fenicul
Praz
Ceapă
Cimbru
6
Adăugați laptele, smântâna, porumbul și cartofii și fierbeți timp de aproximativ 3 minute, zdrobind o parte din cartofi pentru a îngroșa supa. Aruncați crengutele de cimbru și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Frunze De Dafin
Cartofi
Cremă
Porumb
Lapte
Supă
7
Adăugați peștele și fierbeți până se încălzește, aproximativ 2 minute. Condimentează ușor cu sare și piper. Puneți praful în boluri, garnisiți cu frunze de fenicul și serviți.
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.