Supă De Pește Afumată

Supă De Pește Afumată
Chowder de pește afumat este un fără gluten și pescatarian supă. O porție conține 102 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Un amestec de cartofi cu piele roșie, urechi de porumb, bulbi de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Supă De Pește Afumată, Supă De Pește Afumată, și Supă De Pește Afumată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită, gătiți porumbul până se înmoaie, aproximativ 1 minut. Cu o lingură pliată, transferați porumbul într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Adăugați cartofii în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
3
Scurgeți cartofii și adăugați în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Într-o oală mare, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați feliile de fenicul, prazul, ceapa, cimbrul și frunza de dafin și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
Frunze De DafinFrunze De Dafin
FeniculFenicul
PrazPraz
CeapăCeapă
CimbruCimbru
6
Adăugați laptele, smântâna, porumbul și cartofii și fierbeți timp de aproximativ 3 minute, zdrobind o parte din cartofi pentru a îngroșa supa. Aruncați crengutele de cimbru și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CartofiCartofi
CremăCremă
PorumbPorumb
LapteLapte
SupăSupă
7
Adăugați peștele și fierbeți până se încălzește, aproximativ 2 minute. Condimentează ușor cu sare și piper. Puneți praful în boluri, garnisiți cu frunze de fenicul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ChowderChowder
FeniculFenicul
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții30
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista