Supă de pește acru cu varză Napa și ciuperci Enoki

Supă de pește acru cu varză Napa și ciuperci Enoki
Supa de pește acru cu varză Napa și ciuperci Enoki este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 3,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 170 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de file de snapper, stoc de pește, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Supă Caldă Și Acră Cu Urechi De Lemn Și Varză Napa, Supă Miso cu ciuperci Enoki, și Supă Miso cu ciuperci Enoki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind foarfece, tăiați tăiței de celofan în lungimi de 3 inci. Într-un castron rezistent la căldură, acoperiți tăiței cu apă de la robinet foarte fierbinte și lăsați să stea până când este limpede și flexibil, aproximativ 5 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De CelofanTaitei De Celofan
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Într-o cratiță mare, aduceți la fiert bulionul, ceapa verde, lichidul de murat verde muștar, ghimbirul și 1 lingură de oțet de orez și sos de pește. Se fierbe la foc moderat timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Sos De PeșteSos De Pește
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați varza și fierbeți la foc moderat timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
4
Adăugați ciupercile enoki și tăiței de celofan și fierbeți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De CelofanTaitei De Celofan
Ciuperci EnokiCiuperci Enoki
5
Adăugați peștele în supă și fierbeți până abia fierte, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
6
Adăugați coriandru, verdeață de muștar murat și restul de 1 lingură de oțet de orez și sos de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verdeață De Muștar MuratVerdeață De Muștar Murat
Oțet De OrezOțet De Orez
Sos De PeșteSos De Pește
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
7
Serviți, trecând sos de pește suplimentar și oțet la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista