Supă de pepene verde condimentată cu carne de crab

Supa de pepene verde condimentată cu carne de crab este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $3.78 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 190 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline ușor, ghimbir, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Supă de roșii răcită cu condimente indiene cu carne de crab, Supă De Dovleac Condimentată Thailandeză, și Rețetă de supă de dovleac condimentată Thailandeză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pur pepenele verde într-un blender până se omogenizează și se transferă într-un castron. (Nu spălați blenderul.)
Aruncați 1 sau 2 frunze exterioare de lemongrass și tăiați capătul rădăcinii. Tăiați subțire 5 până la 6 inci de tulpină și apoi tocați, aruncând restul.
Gatiti lemongrass, shallot, ghimbir si usturoi in ulei intr-o cratita grea de 2 litri la foc moderat, amestecand, pana cand aromele sunt aurii palide, aproximativ 5 minute.
Se adaugă aproximativ o treime din pepene verde pur și se fierbe la foc moderat, amestecând, 5 minute.
Îndepărtați amestecul de pepene verde de pe foc, apoi transferați-l în blender împreună cu chile, suc de lămâie și sare și amestecați până se omogenizează (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți).
Adăugați pepene verde rămas pur și amestecați scurt. Condimentați supa cu mai mult chile, suc de lămâie și sare, dacă doriți, amestecând dacă este necesar.
Se toarnă supa printr-o sită într-un castron, apăsând și apoi aruncând orice solide. Se răcește supa, neacoperită, aproximativ 2 ore dacă se servește rece sau se reîncălzește în cratiță curățată.
Aruncați carnea de crab cu coriandru, ulei și sare.
Împărțiți crabul între 4 farfurii de supă, îngrămădind în centru și turnați supă răcită sau fierbinte în jurul său.
* Supa poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită. Acoperiți după 2 ore de răcire. * Carnea de crab poate fi culeasă cu peste 1 zi înainte, iar amestecul de crab poate fi preparat cu 1 oră înainte de servire. Chill, acoperit.* Disponibil pe piețele asiatice și în unele supermarketuri.