Supă de paste cu fasole albă și roșii uscate la soare
Supă de paste și fasole albă cu roșii uscate la soare durează aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă are 6 porții și costă 2,72 USD per porție. O porție conține 448 de calorii , 22 g de proteine și 18 g de grăsimi . Un amestec de ceapă, sare, ulei de măsline și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Merge bine ca fel principal destul de ieftin. Va fi un succes la evenimentul dvs. de iarnă . O persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor solid de 73% . Salata de quinoa și năut cu roșii uscate la soare și cireșe uscate , ouăle coapte cu sparanghel și roșii uscate la soare și puiul cu roșii uscate la soare și măsline sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Clătiți și sortați fasolea; înmuiați conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Scurgeți și clătiți fasolea; aruncați lichidul și puneți fasolea deoparte.
Într-o oală olandeză, sotați ceapa, morcovii și feniculul în ulei până se înmoaie.
Adăugați usturoiul, fulgii de piper și foile de dafin; gătiți 1 minut.
Adăugați supa și fasolea.
Aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic până când fasolea este aproape fragedă, aproximativ 1 oră. Adăugați pastele, roșiile, pătrunjelul și sarea. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic 15 minute sau până când fasolea și pastele sunt fragede. Aruncați frunzele de dafin.
Se servește cu brânză, dacă se dorește.