Supă de miel și orz
Supa de miel și orz este o fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 128 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de orz perlat, ceapă, cozi de miel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă de miel și orz, Supă consistentă de miel și orz, și Crock Pot Tocană De Miel Cu Orz.
Instrucțiuni
Așezați gambele în aragazul lent și adăugați jumătate de morcovi, țelină și ceapă.
Se toarnă bulion, se acoperă și se gătește la foc mic până se înmoaie, aproximativ 8 ore.
Scoateți gambele pe un platou, acoperiți cu folie și dați-le la frigider. Se strecoară lichidul într-un castron mare. Acoperiți și dați la frigider timp de 5 ore sau peste noapte. Când lichidul s-a răcit, îndepărtați stratul solid de grăsime care se formează deasupra.
Scoateți carnea din coadă, aruncând toată grăsimea și zgârierea.
Tăiați mielul în bucăți mici.
Se toarnă lichidul degresat într-o oală mare.
Adăugați morcovii rămași, țelina și ceapa. Se amestecă mielul și orzul. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-mare și gătiți până când legumele și orzul sunt fragede, aproximativ 30 de minute. Se condimentează cu sare și piper.
Se presară pătrunjel, dacă se dorește, și se servește fierbinte.