Supă de mazăre verde și șuncă

Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Supa de Pean verde și șuncă ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 66g de grăsime, și un total de 964 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, tulpini de țelină, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Caserola cu șuncă și fasole verde, Salată Rece De Mazăre, și Tăiței soba cu zahăr și morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați jareții, legumele, frunza de dafin, boabele de piper și 8 căni de apă într-un vas mediu și aduceți la fierbere la foc mare. Întoarceți focul la minim, puneți capacul și gătiți la foc mic, până când carnea de pe jarete este atât de fragedă încât aproape că cade de pe OS, 4 până la 5 ore.
Îndepărtați cu grijă cârligele și puneți-le într-un castron mare. Strecurați lichidul de gătit printr-o sită în vas și aruncați legumele și aromele.
Lăsați jareții să se răcească în lichid.
Când cârligele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, scoateți carnea în bucăți de mărimea mușcăturii. Aruncați oasele și orice bucăți dure și o parte din grăsime, dar nu aruncați pielea—adaug pielea în supă în felii subțiri, împreună cu bucățile de șuncă. Nu trebuie, dar îmi place cum se lipește în supă. Puteți păstra stocul și carnea (umezite cu un strop de stoc) în recipiente etanșe separate la frigider timp de până la două zile. Încălziți ușor carnea și pielea înainte de a continua rețeta. Această rețetă necesită doar 4 căni de stoc—puteți îngheța stocul rămas până la o lună pentru următorul lot de supă.
Puneți untul într-o oală mare care are un capacși puneți-l la foc mediu. Odată ce untul începe să se spumeze, adăugați ceapa, morcovul și sarea și amestecați. Acoperiți oala și gătiți, amestecând din când în când, până când ceapa este moale și cremoasă (dar nu colorată) și morcovii sunt fragezi, dar fermi, aproximativ 15 minute.
Adăugați vinul și aduceți-l la fierbere (dați focul dacă aveți nevoie).
Lăsați vinul să fiarbă până când totul a dispărut, aproximativ 5 minute.
Adăugați menta și 4 căni de bulion de șuncă și aduceți lichidul la fiert, apoi adăugați mazărea. (În acest moment, morcovii vor fi bobinat până la vârf. Îmi place să aleg majoritatea bucăților de morcov înainte de a curăța supa, apoi să le adaug înapoi după. În acest fel, le puteți ronțăi în supă, obținând acel pic de textură.) Gatiti la foc mic pana cand mazarea se incalzeste si se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Amestecați conținutul oalei, în loturi, până se omogenizează. Întoarceți tot piureul de mazăre verde strălucitor în oala mare, adăugați bucățile de șuncă și morcovii și gătiți la foc mic timp de aproximativ 5 minute, doar pentru a lăsa aromele să se amestece și să încălzească șunca. Gustați și condimentați cu sare. Cât de mult trebuie să adăugați va depinde de cât de sărate sunt cârligele de șuncă.
Adăugați un strop generos de ulei de măsline, mai multe răsuciri de piper negru și frunzele de mentă rupte. Apoi se adaugă fra crincormme FRA în blobs mici aici și acolo, astfel încât toată lumea va primi un pic.
Serviți supa în oală, cu boluri mici de-a lungul părții.
NU ESTE UȘOR SĂ FII VERDE
Îmi place să las ingredientele din această supă să se amestece în oală câteva ore, astfel încât aromele să se căsătorească. Făcând acest lucru, totuși, sacrifică minunata culoare verde strălucitor a supei pentru una pondy, tulbure. Nu mă deranjează schimbarea culorii, dar unii oameni ar putea. Dacă doriți să faceți supa cu o seară înainte și doriți să rămână strălucitoare, puneți un castron mare cu apă cu gheață și puneți un alt castron mare înăuntru. Odată ce supa este gata, se toarnă în castron și se amestecă până se răcește.
Retipărit cu permisiunea de la o fată și porcul ei de April Bloomfield, 2012 Ecco Ecco o amprentă a lui Harper