Supă de lux 7-legume și" brânză"

Supă de lux 7-legume și
Supa luxoasă de 7 legume și "brânză" este o fără gluten, primar și întreg 30 supă. Această rețetă servește 10 și costă 1,08 USD pe porție. O porție conține 101 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 5868 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați flori de broccoli, drojdie nutrițională, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este super. Încercați Supă De Orz De Vită De Lux, Supă luxoasă de spanac și fasole Mung, și Supă De Brânză De Legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Luați o oală foarte mare (aproximativ 6,5 qt) cu un capac și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se adaugă ceapa și usturoiul cu uleiul în oală și se sotează la foc mediu câteva minute. Se condimentează cu câteva vârfuri de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați țelina, morcovii, broccoli, cartoful dulce și dovleceii, unul câte unul, în timp ce le tocați. Continuați să sotati la foc mediu, amestecând din când în când, astfel încât să nu se lipească de fund.Acoperiți oala cu un capac și gătiți legumele timp de 4-5 minute, reducând căldura dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Scoateți capacul și amestecați bulionul. Aduceți supa la fierbere mică. Reduceți căldura la scăzut / mediu și acoperiți cu capac. Se fierbe timp de 10-15 minute, până când dovleceii și cartoful sunt fragede cu furculița.Opriți căldura și scoateți capacul. Lăsați supa să se răcească ușor timp de cel puțin 10-20 de minute. După răcire, scoateți cu grijă supa într-un blender (va trebui să faceți acest lucru în câteva loturi) și adăugați drojdia nutrițională, cayenne opțional și scorțișoară. Amestecați cu grijă amestecul cu capacul întredeschis (pentru a permite scăparea căldurii) începând cu o viteză mică și crescând viteza până la omogenizare. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie NutritivăDrojdie Nutritivă
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Transferați supa purificată într-un alt castron sau borcan și repetați acest pas pentru supa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se toarnă toată supa piure înapoi în oala originală și se amestecă pentru a combina condimentele. Reglați sarea și piperul după gust.Ladă în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Se ornează cu semințe de dovleac prăjite sau Pepita și o stropire de scorțișoară sau boia afumată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
8
Se servește cu pâine prăjită sau crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
9
Transferați resturile în borcane și lăsați să se răcească înainte de a fixa capacul și de a le pune în frigider. Ar trebui să rămână proaspăt o săptămână la frigider și probabil poate fi și congelat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista