Supă De Linte Grecească
Reteta supa de linte greceasca ar putea satisface pofta mediteraneana in aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 234 calorii, 15g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți usturoi, ceapă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 435 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Funcționează bine ca un fel principal ieftin. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 100%. Încercați Supă De Linte Grecească Lemony, Supă de linte grecească (falsuri) pentru Miercurea Cenușii, și Supă de linte grecească cu Pita prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați lintea într-o cratiță mare; acoperiți cu 1 inch de apă.
Se pune la foc mediu-mare și se aduce la fierbere; gătiți timp de 10 minute, apoi scurgeți lintea într-o strecurătoare.
Se usucă cratița, se toarnă 1/4 cană ulei de măsline și se pune la foc mediu.
Adăugați usturoiul, ceapa și morcovul; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Se toarnă linte, 1 litru de apă, oregano, rozmarin și frunze de dafin. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-mic, acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Se amestecă pasta de roșii și se condimentează după gust cu sare și piper. Acoperiți și fierbeți până când lintea s-a înmuiat, 30 până la 40 de minute, amestecând ocazional.
Adăugați apă suplimentară dacă supa devine prea groasă.
Stropiți cu 1 linguriță ulei de măsline și oțet de vin roșu după gust.