Supă de linte cu ulei de muștar și Topping de arpagic de roșii
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegan? Supa de linte cu ulei de muștar și Topping de arpagic de roșii ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,67 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 285 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de morcov, tulpini de țelină, roșii de prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă De Linte Roșie Și Legume Cu Iaurt De Arpagic, Supă Cremoasă De Roșii Cu Topping De Pânză De Păianjen, și Supă de roșii prăjită cu Topping de pânză de păianjen.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 lingură de ulei în oală mare grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați următoarele 9 ingrediente; saut până când legumele încep să se rumenească, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
3
Adăugați 4 roșii tocate grosier și turmeric; se amestecă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Turmeric
4
Adăugați bulion și linte; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și fierbeți până când lintea este foarte fragedă, aproximativ 45 de minute. Se condimentează cu sare și piper. Supă de piure în loturi în blender. Întoarce-te la oală. (Se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește până se răcește, apoi se acoperă și se menține la rece. Reîncălziți supa înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Linte
Bulion
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Se amestecă 3 roșii tocate mărunt și arpagic în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Arpagic
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Încălziți 2 linguri de ulei în cratiță medie grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Adăugați semințe de muștar; gătiți până când semințele se întunecă și încep să apară, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Muștar
Semințe
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
8
Se toarnă într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Supă de oală în boluri. Se acoperă cu ulei de muștar și amestec de roșii-arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Muștar
Tomate
Arpagic
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
10
* Disponibil pe piețele din America Latină și în unele magazine de produse alimentare de specialitate.
11
** Disponibil la piețele indiene și unele supermarketuri. Dacă nu este disponibil, folosiți linte verde și fierbeți aproximativ 30 de minute.