Supa de legume și Kale este o fără gluten, fără lactate și vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 233 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fasole cannellini, ulei de măsline, busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 7 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Supă De Varză De Legume, Supă De Varză De Legume, și Supă de legume Quinoa cu Kale.