Nevoie de o supă fără gluten și vegană? Supa de legume și fasole de grădină ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 114 calorii. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă, fasole cannellini, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 66%. Încercați Supă De Legume De Grădină, Supă De Legume De Grădină, și Supă De Legume De Grădină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția boabelor de dovlecei și cannellini și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la mediu și fierbeți timp de aproximativ 15 minute sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De Brocoli
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2
Adăugați dovleceii și cannellini și gătiți până când dovleceii sunt fragede.