Supa de legume brânză este o fără gluten felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 769 calorii, 37g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați apă, cartofi, orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Legume Cu Brânză, Supă De Legume Cu Brânză, și Supă De Legume Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți primele 4 ingrediente la fiert într-un cuptor olandez; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Scoateți puiul, rezervând bulionul în cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Piele, os și tocați puiul. Întoarceți puiul în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
4
Adăugați ceapa și următoarele 6 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Aduceți amestecul de pui la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 1 oră și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Adăugați brânză și gătiți, amestecând des, până când brânza se topește (nu fierbeți).