Supă de kale-cartofi cu bacon
Supa de Kale-Cartofi cu Bacon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17 g de proteine , 17 g de grăsimi și un total de 400 de calorii . Pentru 2,3 USD per porție , această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de migdale, sare și piper kosher, rozmarin și/sau cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 87% . Acest scor este super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cheesy Bacon & Kale Potato Skins , Potato Corn Chowder With Kale And Bacon și Sweet Potato, Kale & Bacon Scramble .
Instrucțiuni
Gătiți baconul într-un cuptor olandez mare sau o oală la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până devine crocant, aproximativ 5 minute.
Scoateți cu o lingură cu șuruburi și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Adăugați cartofii și prazul la picuraturile din oală și gătiți, amestecând, până când prazul se înmoaie ușor, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoiul, ierburile, 1/4 linguriță de sare și câteva mărunțișuri de piper. Gatiti, amestecand din cand in cand, pana cand legumele se rumenesc usor, aproximativ 2 minute.
Adăugați bulionul de pui și 4 căni de apă și aduceți la fiert; acoperiți și gătiți 15 minute.
Adăugați aproximativ trei sferturi din kale; continuă gătitul, acoperit, până se ofilește, aproximativ 5 minute. Se amestecă sosul Worcestershire.
Între timp, preîncălziți broilerul. Arunca varza ramasa cu uleiul de masline pe o tava de copt; se asezoneaza cu sare si piper. Se prăjește până devine crocant, aproximativ 3 minute.
Diluați smântâna cu un strop de apă. Lucrând în 3 până la 4 reprize, pasați supa în piure într-un blender până la omogenizare; reîncălziți dacă este necesar.
Serviți acoperit cu smântână, chipsuri de kale, bacon și migdale.
Fotografie de Charles Masters