Supă De Fructe De Vară
Supa de fructe de vară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 264 calorii, 23g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați piersici, suc de lămâie, zmeură și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nectarul de piersici, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Piersici Condimentată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă De Fructe De Vară, Supă De Fructe De Vară, și Salată de fructe cu piatră de spanac: cea mai bună cină din fructe de vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender sau robot de bucătărie, rotiți pepene galben, piersică, nectar de piersici, Zinfandel alb și suc de lămâie până se omogenizează. Gustați și adăugați zahăr, dacă doriți.
Se toarnă supa într-un recipient, se acoperă și se răcește până la rece, cel puțin 1 oră sau până la 1 zi. Pentru a se răci mai repede, cuibărește recipientul într-un castron cu apă cu gheață și amestecă supa des până la rece, aproximativ 30 de minute.
Se toarnă supa în boluri puțin adânci. Împrăștiați zmeura deasupra.
Se ornează cu crenguțe de mentă.