Supă de fasole toscană cu Prosciutto și Parmigiano-Reggiano ras

Supa de fasole toscană cu Prosciutto și Parmigiano-Reggiano ras ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1658 calorii, 105g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, frunze de cimbru, varză napa și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Zucchine Al Forno Con Parmigiano-Reggiano E Prosciutto, Smochine și Prosciutto cu mentă și Parmigiano-Reggiano ras, și Supă de fasole albă toscană cu Prosciutto.
Instrucțiuni
Combinați fasolea și lichidul lor cu usturoiul, sarea, cimbru, busuioc și 2 căni de apă într-o cratiță mare și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de 5 minute pentru a contopi aromele.
Scoateți aproximativ 1 1/2 căni de fasole, întorcând orice usturoi sau busuioc în cratiță. Folosiți un blender de imersie pentru a purifica boabele rămase în oală până se omogenizează.
(Alternativ, lăsați supa să se răcească ușor, apoi transferați-o într-un blender sau robot de bucătărie și pur și simplu, ținând capacul strâns, astfel încât lichidul fierbinte să nu stropească.) Amestecați fasolea și varza rezervate și subțiați supa cu apă, dacă este necesar. Gatiti supa la foc mediu pana cand varza se ofileste si este usor frageda, aproximativ 5 minute.
Împărțiți supa uniform între patru farfurii sau boluri mari de supă, umplându-le chiar sub margine.
Stropiți fiecare porție cu ulei de măsline de înaltă calitate și radeți peste ele un strat subțire de parmezan. Rupeți o felie de prosciutto în câteva bucăți și rumeniți bucățile pe un castron de supă; repetați cu feliile de prosciutto rămase.
Dintr-o răsucire a încheieturii mâinii de Nancy Silverton Copyright (c) 2007 de Nancy Silverton publicat de Knopf. Nancy Silverton și soțul ei, Mark Peel, dețin și operează Restaurantul Campanile și La Brea
Brutărie în Los Angeles. Este autoarea produselor de patiserie ale lui Nancy Silverton din La Brea
Brutărie (nominalizată la Premiile Julia Child și James Beard) și deserturi. Locuiește în Los Angeles. Carolynn Carre este un jurnalist Câștigător al premiului James Beard și coautor al 100 Ways to Be Pasta, Once Upon a Tart și A Twist of the Wrist. Locuiește în Los Angeles și New York.