Supă De Dovleac Smokey Butternut

Supă De Dovleac Smokey Butternut
Smokey Butternut suc de fructe supa ar putea fi doar supa pe care îl căutați. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 185 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Un amestec de ghimbir, varză de Bruxelles, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Supă de dovlecei kuri prăjită cu Harissa Smokey și năut crocant, Dovleac de nucă : supă de dovleac, pere și iaurt, și Supă de dovlecei de nucă cu semințe de dovlecei Curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Tapetați o tigaie cu o foaie mare de folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
2
Aruncați dovleceii de nucă, șalota, 2 linguri ulei de canola, boia de ardei, pudră de chili, pudră de chipotle și ghimbir împreună într-un castron până când sunt amestecate și acoperite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe ButternutSuc De Fructe Butternut
Praf De ChiliPraf De Chili
Ulei De CanolaUlei De Canola
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă în tigaia pregătită și se înfășoară folie de aluminiu în jurul amestecului de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când dovlecelul este fraged, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Încălziți 1 lingură de ulei de canola într-o tigaie din fontă la foc mediu. Gatiti si amestecati semintele rezervate de dovleac, ciupiti sarea si ciupiti piperul negru macinat in tigaie pana se prajeste usor, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Suc De Fructe ButternutSuc De Fructe Butternut
Ulei De CanolaUlei De Canola
SemințeSemințe
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați frunze de varză de Bruxelles și gătiți, amestecând ocazional, până când frunzele sunt ușor crocante și semințele se rumenesc, 10 până la 15 minute. Se amestecă siropul de arțar în amestecul de semințe și se îndepărtează imediat de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Sirop De ArțarSirop De Arțar
SemințeSemințe
7
Se toarnă amestecul de dovlecei de nucă și laptele de migdale într-un blender nu mai mult de jumătate plin. Acoperiți și țineți capacul în jos; pulsați de câteva ori înainte de a lăsa să se amestece. Puree în loturi până când supa este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe ButternutSuc De Fructe Butternut
Lapte De MigdaleLapte De Migdale
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se toarnă supa de dovleac în boluri și se acoperă cu semințe de dovleac și amestec de varză de Bruxelles, semințe de rodie și brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Suc De FructeSuc De Fructe
Brânză De CaprăBrânză De Capră
SemințeSemințe
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista