Supă de cârnați
Supa de cârnați este un fel principal pentru 4 persoane. Pentru 1,22 dolari per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 16 g de proteine , 26 g de grăsimi și un total de 443 de calorii . O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Vă este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Mergeți la magazin și cumpărați făină, unt, țelină și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 44% . Acest scor este solid. Rețete similare sunt supa de creveți Cajun , supa de pui cu enchilada și supa de pui cu porumb dulce și chili verde .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, gătiți cârnații, ceapa și țelina la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți-le.
Adăugați apa, cartofii și supa. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; fierbeți la foc mic, fără capac, timp de 20 de minute.
Adăugați porumbul; fierbeți la foc mic încă 10 minute sau până când cartofii sunt fragezi.
Între timp, într-o cratiță mică, topiți untul; adăugați făina și piperul, amestecând până se omogenizează. Adăugați treptat laptele. Aduceți la fierbere; gătiți și amestecați timp de 1-2 minute sau până se îngroașă. Încorporați în amestecul de cârnați.