Supă de Curry de morcovi și dovlecei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de Curry de morcovi și dovlecei. Această rețetă face 8 porții cu 91 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână morcovi, dovlecei, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Supă De Morcov Curry Roșu, Supă De Morcovi Curry, și Supă De Morcov-Praz Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală grea la foc mediu.
Adăugați usturoiul și ceapa și amestecați pentru a acoperi.
Adăugați morcovi și gătiți timp de 3 minute sau până când încep să se înmoaie.
Adăugați squash. Se amestecă și se gătește câteva minute, până când dovlecelul este moale și fraged. După câteva minute, adăugați sare după gust și pudra de curry.
Se toarnă vin dacă se folosește.
Se lasă să se evapore aproximativ 30 de secunde, apoi se toarnă bulion de pui. Reduceți căldura la foc mic, acoperiți oala și gătiți timp de 1 oră.După 1 oră, gustați și reglați condimentele. Opriți căldura.Supă de piure folosind un blender de imersie sau în loturi într-un blender obișnuit. Reveniți la oala de supă și aduceți la foc mic.
Se servește fierbinte. Dacă vă simțiți obraznic, stropiți smântână grea deasupra.