Supă de ciuperci și orz
Supa de ciuperci și orz ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și lacto ovovegetariană are 284 de calorii , 10 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6. Pentru 1,43 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă . Dacă aveți morcovi, supă de pui, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 94% , ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Supa de orz cu ciuperci , Supa de orz și Ciorba de orz și ciuperci .
Instrucțiuni
Încinge ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu. Gatiti ceapa, ardeiul gras si usturoiul in ulei incins pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Se toarnă bulion de pui peste amestecul de ceapă; aduceți la fierbere și reduceți căldura la mediu scăzut.
Amestecați amestecul de verdeață, porumb, orz perlat, ciuperci cremini și morcovi prin supa fierbinte.
Gătiți până când orzul este fraged, aproximativ 30 de minute.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Taittinger Brut Millesime cu un rating de 4,8 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 58 de dolari pe sticlă.
![Taittinger Brut Millesime]()
Taittinger Brut Millesime
Taittinger face o șampanie de epocă numai atunci când recolta a fost de o calitate atât de remarcabilă încât merită să fie complet vinificată. Vinul este, de asemenea, comercializat după aproximativ patru până la cinci ani. Această maturare lentă pe drojdie o face o șampanie foarte corpolentă, dar îi permite totuși să exprime pe deplin calitățile particulare ale recoltei sale.