Supă de cartofi și șuncă
Supa de cartofi și șuncă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 217 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, piper măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Rețete similare includ Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Caserola cu șuncă și fasole verde.
Instrucțiuni
Aduceți cartofii, ceapa, țelina, morcovul, sarea, piperul și apa la fiert într-o oală mare. Gatiti pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Adăugați șunca, crema de supă de țelină și smântâna grea; reveniți la foc mic și gătiți timp de 5 minute. Reglați condimentul și serviți.