Supă de cartofi la cuptor IV
Supa de cartofi la cuptor IV ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 71 de cenți pe porție. O porție conține 384 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este bine. Încercați Supă de cartofi la cuptor încărcată cu piei de cartofi prăjiți crocanți, Supă De Cartofi La Cuptor, și Supă De Cartofi La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii și apa într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 1 oră sau până când cartofii sunt foarte moi.
Se amestecă laptele evaporat, smântâna grea, smântâna, untul, sarea de ceapă, praful de usturoi, sarea și piperul cu cartofii. Se fierbe 2 ore, amestecând ocazional, până când lichidul s-a redus cu 1/
Scoateți și scurgeți 1 până la 2 căni de amestec și amestecați bine cu un masher de cartofi. Reveniți la amestec.