Supă De Brânză Sărată
Supa de brânză savuroasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.91 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 799 calorii, 66g de proteine, și 52G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 55 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți brânză cheddar, piper, bulion suplimentar de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă Rapidă De Brânză Sărată, Supă De Brânză Sărată (Aragaz Lent), și Supă De Brânză Sărată Gătită Lent.
Instrucțiuni
Într-un 1-1 / 2-qt. aragaz lent, combinați primele șapte ingrediente. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 5-6 ore sau până când legumele sunt fragede.
Combinați făina și apa până se omogenizează; se amestecă în supă. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 30 de minute sau până se îngroașă.
Se amestecă crema de brânză, brânza cheddar și berea. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 15 minute sau până când brânzeturile sunt topite. Se acoperă cu crutoane, slănină și ceapă verde, dacă se dorește.