Supa cu șuncă cu brânză și orez durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 338 de calorii, 14 g de proteine și 18 g de grăsimi per porție. Pentru 1,6 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru toamna. Această rețetă de la Taste of Home necesită brânză procesată, jumătate și jumătate de smântână, țelină și piper. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ șuncă cu brânză și coacere cu orez, orez cu brânză de 15 minute cu șuncă și broccoli și orez cu șuncă cu brânză de pe plită.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, căleți țelina și ceapa în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați morcovi; gatiti si amestecati 1-2 minute. Într-un ibric mare sau într-un cuptor olandez, combinați făina, sarea și piperul. Se amestecă treptat crema. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Se ia de pe foc; se amestecă brânza până se topește. Se amestecă orezul sălbatic, șunca, orezul brun, bulionul, amestecul de țelină și apa. Reveniți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Condiment Al Lui Lawry
Orez Sălbatic, Clătit Bine
Mazăre Goya®
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi