Supă Creolă De Pui

Supă Creolă De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa Creolă de pui. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 324 calorii, 34G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână orez obișnuit, piept de pui, frunze de dafin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă Creolă, Supă De Mazăre Despicată Creolă, și Supă De Pește Creolă.

Instrucțiuni

1
În cuptorul olandez de 5 până la 6 litri, topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați ceapa, țelina, ardeiul gras, usturoiul și puiul; gatiti 7-9 minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Pui întregPui întreg
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Se amestecă făina. Gatiti 5 pana la 6 minute, amestecand continuu, pana cand faina devine maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Se amestecă ingredientele rămase.
5
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Capac; gatiti 15-20 de minute, amestecand ocazional, pana cand orezul este fraged si puiul nu mai este roz in centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
OrezOrez
6
Îndepărtați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin

Echipamente

DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista