Supă Cremoasă De Dovleac-Ardei Roșu
Supa cremoasă de dovleac-ardei roșu este o fără gluten, primar și vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 169 calorii. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați unt, bulion de pui fără sare, cartof dulce și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, roșii prăjite și ardei roșu, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mare.
Se presară cu 1/8 linguriță sare; aruncă bine.
Așezați amestecul de legume într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu.
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până se înmoaie, amestecând o dată.
Combinați legumele, bulionul și restul de 1/4 linguriță de sare într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute.
Puneți jumătate din amestecul de legume într-un blender.
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Procesați până la neted.
Se toarnă într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de legume rămas. Se amestecă untul. Se acoperă cu rozmarin, dacă se dorește.