Supă Cremoasă De Dovleac-Ardei Roșu

Supă Cremoasă De Dovleac-Ardei Roșu
Supa cremoasă de dovleac-ardei roșu este o fără gluten, primar și vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 169 calorii. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați unt, bulion de pui fără sare, cartof dulce și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, roșii prăjite și ardei roșu, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se presară cu 1/8 linguriță sare; aruncă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
4
Așezați amestecul de legume într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până se înmoaie, amestecând o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Combinați legumele, bulionul și restul de 1/4 linguriță de sare într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
StocStoc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Puneți jumătate din amestecul de legume într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Procesați până la neted.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Se toarnă într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de legume rămas. Se amestecă untul. Se acoperă cu rozmarin, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
RozmarinRozmarin
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista