Sups! Nu Atât De Secret Chili Freca
Sups! Nu atât de secret Chili freca este un fără gluten și vegan marinada. Această rețetă servește 12 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 19 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, praf de usturoi, oregano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chiliul Nostru Secret, Ingredient Secret Chili, și Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Așezați ardeii iute ancho și ardeii iute cascabel pe o foaie de copt căptușită. Prăjiți-le la cuptor pentru aproximativ 5 minute. Apoi adăugați bucățile de chili arbol și prăjiți încă 4 până la 5 minute, până când sunt foarte uscate și parfumate.Măcinați ardeii iute într-o pulbere foarte fină folosind un mortar și pistil sau un robot de bucătărie.
Adăugați ingredientele rămase și amestecați până când sunt combinate.
Așezați frecarea într-un borcan cu un capac etanș și păstrați până la 6 luni.