Super Strawberry Shortcake
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Super Strawberry Shortcake. Această rețetă face 8 porții cu 305 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Ziua Mamei. Un amestec de praf de copt, ou, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Strawberry shortcake , cum se face vegan Strawberry shortcake, Strawberry Shortcake w. Mini căpșuni PopTarts, și Strawberry Shortcake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați căpșunile și zahărul; deoparte.
Pentru shortcake, într-un alt castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; tăiat în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Într-un castron mic, bateți oul; adăugați smântână. Se amestecă în amestecul de firimituri doar până se umezește.
Frământați aluatul pe o suprafață înmuiată de 25 de ori sau până când este netedă.
Rola într-un 7-1/2-in. cerc pe o foaie de copt ușor unsă.
Tăiați un 2-in. gaură în centru pentru a forma un inel.
Coaceți la 425 de minute timp de 12-14 minute sau până la aur.
Scoateți din foaia de copt într-un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Pentru topping, într-un castron mic răcit, bateți crema până începe să se îngroașe.
Adăugați zahăr și vanilie; bateți până se formează vârfuri rigide.
Chiar înainte de servire, împărțiți tortul în două straturi orizontale. Spoon suc de fructe de padure peste stratul de jos. Spoon jumătate de fructe de padure peste suc.
Se întinde cu jumătate de topping. Acoperiți cu stratul superior de tort, apoi întindeți cu toppingul rămas și lingurați fructele rămase deasupra.