Supa de pui de sezon rece a mamei
Supa de pui de sezon rece a mamei necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.27 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 152 calorii. 867 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Această rețetă de la Simply Recipes necesită verdeață dintr-o ceapă verde, grăsime din bulionul de pui, frunze de pătrunjel și morcovi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Congee vegetariană, supa perfectă de sezon rece, Rămâneți sănătoși în timpul sezonului rece și al gripei, și Salata rece de ton a mamei.
Instrucțiuni
Saut ceapă, morcovi și țelină: într-o cratiță de 4 qt, încălziți o lingură de grăsime de pui (care s-a ridicat la suprafață și s-a solidificat din stocul dvs. de casă) la foc mediu. Dacă nu aveți suficientă grăsime de pui, puteți adăuga puțin ulei de măsline. Sautați legumele din grăsime până când morcovii sunt aproape gata.
Adăugați condimente: în timp ce sotati legumele, adăugați condimentele - condimentele de pasăre, fulgii de ardei roșu zdrobiți, un vârf de sare și un vârf de piper. Condimentarea astfel în timpul gătirii legumelor le scoate în evidență aroma. Potrivit mamei mele, fulgii de ardei roșu zdrobiți sau cayenne sunt foarte utili pentru o răceală, motiv pentru care face parte din această rețetă.
Adăugați cele 4 căni de bulion de pui. Aduceți la foc mic. Gatiti pana cand morcovii sunt doar fierti (aproximativ 5 pana la 10 minute).
Adăugați pătrunjelul proaspăt și verdele de ceapă verde. Verificați condimentele (probabil că va trebui să adăugați mai multă sare) și ajustați-vă după gust.
Se servește cu (cel puțin) pâine franceză crustă de o zi.