Supa de hamburger a lui Jen

Supa de hamburger a lui Jen ar putea fi exact felul principal pe care îl căutați. Această rețetă are 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 218 calorii . Pentru 1,74 USD per porție , această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au considerat această rețetă gustoasă și sățioasă. Un amestec de morcovi baby, dovleac plăcintar, porumb în boabe și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute . Vă este oferită de Allrecipes. Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună pentru iarnă . Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 87% , ceea ce este excelent. Chiftelele suedeze , chiflele pentru hamburger fără gluten și chiflele pentru hamburger cu miere de la Jen sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți morcovii într-o oală mare și grea, apoi așezați deasupra straturi de ciuperci, porumb, varză Savoy, dovleac plăcintar, roșii și apă. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
În timp ce supa dă în clocot, încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați carnea tocată de vită și condimentele pentru taco. Gătiți și amestecați până când carnea de vită este sfărâmicioasă, uniform rumenită și nu mai este roz.
Scurgeți și aruncați excesul de grăsime.
Adăugați carnea de vită în supă și reduceți focul la mediu. Continuați să fierbeți la foc mic până când morcovii sunt fragezi, aproximativ 1 oră.