Supa de fasole neagră a mamei lui Patty
Supa de fasole neagră a mamei lui Patty ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,18 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 139 calorii. Această rețetă este plăcută de 74 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 50 de minute. Un amestec de pătrunjel, țelină, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Supă De Linte Neagră Și Fasole Neagră, Supă De Fasole Neagră, și Supă De Fasole Neagră.
Instrucțiuni
Înmuiați fasolea peste noapte într-o tigaie cu apă.
Scurgeți apa de înmuiere. Fierbeți fasolea în 8 căni de apă până se înmoaie.
În timp ce fasolea se gătește, călește ceapa tocată și țelina în margarină până devin aurii.
Adăugați legumele în oala cu supă împreună cu frunzele de dafin, pătrunjelul, sarea, piperul și osul de șuncă. Gatiti la foc mediu timp de 3 ore, adaugand apa daca este nevoie.
După ce fasolea este gătită și moale, scoateți șunca. Pune deoparte. Supă rece și piure în loturi. Întoarceți supa în oală și adăugați sherry uscat.
Tăiați carnea de pe os și adăugați carnea în supă. Gatiti la foc mic pana se incalzeste si ajustati condimentele.