Supa de cartofi, praz și slănină afumată a lui Rachel Allen

Supa de cartofi, praz și slănină afumată a lui Rachel Allen
Nevoie de o supă fără gluten? Supa de cartofi, praz și slănină afumată a lui Rachel Allen ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,67 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 336 calorii. Mergeți la magazin și ridicați slănină, cartofi, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 76 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Tocană irlandeză a lui Rachel Allen, Pâinea cu sifon maro a lui Rachel Allen, și Ciorba de pește Ballycotton a lui Rachel Allen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește uleiul într-o cratiță mare la foc mare, se adaugă slănina și se fierbe aproximativ 1 minut, sau până când sunt crocante și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scoateți din tigaie și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Reduceți puțin focul și adăugați untul în uleiul din tigaie. Când s-a topit, adăugați ceapa, prazul și cartofii. Condimentează cu sare și piper și gătește ușor timp de 8 până la 10 minute fără să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se toarnă bulionul și se fierbe ușor timp de 5 minute sau până când cartofii sunt complet fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Între timp, faceți pesto de pătrunjel. Aruncați tulpinile din pătrunjel și puneți frunzele într-un castron cu usturoiul, nucile de pin, parmezanul și uleiul de măsline. Folosind un blender portabil, pur și simplu la o pastă destul de netedă, adăugând puțin mai mult ulei, dacă este necesar, astfel încât să fie o consistență groasă, dar stropitoare. Alternativ, zdrobiți pătrunjelul, usturoiul și nucile de pin folosind un mortar și pistil și amestecați parmezanul și uleiul de măsline. Se condimentează după gust cu sare și piper și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Imersiune BlenderImersiune Blender
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Purificați supa până se omogenizează într-un blender sau folosind un blender portabil. Reveniți în tigaie și amestecați toate, cu excepția a 1 lingură din bucățile de slănină rezervate. Verificați condimentul, ajustând dacă este necesar și încălziți încă un minut înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Puneți supa în boluri calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
8
Stropiți peste pesto de pătrunjel și împrăștiați deasupra bucățile de slănină rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista