Supa de cartofi, praz și slănină afumată a lui Rachel Allen

Supa de cartofi, praz și slănină afumată a lui Rachel Allen
Nevoie de o supă fără gluten? Supa de cartofi, praz și slănină afumată a lui Rachel Allen ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,67 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 336 calorii. Mergeți la magazin și ridicați slănină, cartofi, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 76 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Tocană irlandeză a lui Rachel Allen, Pâinea cu sifon maro a lui Rachel Allen, și Ciorba de pește Ballycotton a lui Rachel Allen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește uleiul într-o cratiță mare la foc mare, se adaugă slănina și se fierbe aproximativ 1 minut, sau până când sunt crocante și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scoateți din tigaie și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Reduceți puțin focul și adăugați untul în uleiul din tigaie. Când s-a topit, adăugați ceapa, prazul și cartofii. Condimentează cu sare și piper și gătește ușor timp de 8 până la 10 minute fără să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se toarnă bulionul și se fierbe ușor timp de 5 minute sau până când cartofii sunt complet fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Între timp, faceți pesto de pătrunjel. Aruncați tulpinile din pătrunjel și puneți frunzele într-un castron cu usturoiul, nucile de pin, parmezanul și uleiul de măsline. Folosind un blender portabil, pur și simplu la o pastă destul de netedă, adăugând puțin mai mult ulei, dacă este necesar, astfel încât să fie o consistență groasă, dar stropitoare. Alternativ, zdrobiți pătrunjelul, usturoiul și nucile de pin folosind un mortar și pistil și amestecați parmezanul și uleiul de măsline. Se condimentează după gust cu sare și piper și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Imersiune BlenderImersiune Blender
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Purificați supa până se omogenizează într-un blender sau folosind un blender portabil. Reveniți în tigaie și amestecați toate, cu excepția a 1 lingură din bucățile de slănină rezervate. Verificați condimentul, ajustând dacă este necesar și încălziți încă un minut înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Puneți supa în boluri calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
PolonicPolonic
8
Stropiți peste pesto de pătrunjel și împrăștiați deasupra bucățile de slănină rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista