Supa de cartofi, praz și slănină afumată a lui Rachel Allen
Nevoie de o supă fără gluten? Supa de cartofi, praz și slănină afumată a lui Rachel Allen ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,67 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 336 calorii. Mergeți la magazin și ridicați slănină, cartofi, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 76 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Tocană irlandeză a lui Rachel Allen, Pâinea cu sifon maro a lui Rachel Allen, și Ciorba de pește Ballycotton a lui Rachel Allen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește uleiul într-o cratiță mare la foc mare, se adaugă slănina și se fierbe aproximativ 1 minut, sau până când sunt crocante și aurii.
Scoateți din tigaie și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Reduceți puțin focul și adăugați untul în uleiul din tigaie. Când s-a topit, adăugați ceapa, prazul și cartofii. Condimentează cu sare și piper și gătește ușor timp de 8 până la 10 minute fără să se rumenească.
Se toarnă bulionul și se fierbe ușor timp de 5 minute sau până când cartofii sunt complet fierți.
Între timp, faceți pesto de pătrunjel. Aruncați tulpinile din pătrunjel și puneți frunzele într-un castron cu usturoiul, nucile de pin, parmezanul și uleiul de măsline. Folosind un blender portabil, pur și simplu la o pastă destul de netedă, adăugând puțin mai mult ulei, dacă este necesar, astfel încât să fie o consistență groasă, dar stropitoare. Alternativ, zdrobiți pătrunjelul, usturoiul și nucile de pin folosind un mortar și pistil și amestecați parmezanul și uleiul de măsline. Se condimentează după gust cu sare și piper și se lasă deoparte.
Purificați supa până se omogenizează într-un blender sau folosind un blender portabil. Reveniți în tigaie și amestecați toate, cu excepția a 1 lingură din bucățile de slănină rezervate. Verificați condimentul, ajustând dacă este necesar și încălziți încă un minut înainte de servire.
Puneți supa în boluri calde.
Stropiți peste pesto de pătrunjel și împrăștiați deasupra bucățile de slănină rămase.