Dacă doriți să adăugați mai multe rețete vegetariene fără gluten și lacto ovo la cutia de rețete, supa de cartofi cu brânză și calico ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,06 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 166 de calorii , 10 g de proteine și 5 g de grăsimi . Această rețetă servește 6. Această rețetă este apreciată de 1 bucătari și bucătari. Este perfect pentru iarnă . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Această rețetă de la Allrecipes necesită ceapă verde, pătrunjel, ciuperci și lapte. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 64% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă de cartofi la cuptor cu coji de cartofi prăjite crocant , Cea mai bună supă de brânză de cartofi într-un bol de pâine și Supă cremoasă de brânză de cartofi .
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță de 3 litri, combinați cartofii, ceapa și bulionul. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mic și se fierbe timp de 10 minute sau până când cartofii sunt fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
1-1/2 Cani De Mustar Preparat
1/4 Cana Ciocolata Neindulcita Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Fiecare Pudră De Usturoi, Chimen Măcinat, Oregano Uscat și Cimbru Uscat
2
Transferați supa într-un blender și faceți piure. Întoarceți supa amestecată în cratiță și adăugați laptele, ciupercile, ardeiul gras și ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Taitei Rigatoni Uscati
Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)
Sfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund și
Friptură Slabă De Mușchi De Vită, Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fiecare Pudră De Usturoi, Chimen Măcinat, Oregano Uscat și Cimbru Uscat
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se fierbe la foc mediu-mic și se adaugă brânza, câteva linguri o dată, amestecând continuu pentru a se asigura că se topește. Se condimenteaza cu sare si piper, se presara patrunjel si se serveste.