Sunny ' s la grătar pentru a răci salata

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata Sunny ' s Grilled to Chill. Această rețetă servește 4. O porție conține 442 calorii, 5g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de oțet de cidru de mere, sare și piper kosher, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Încercați Creveți la grătar Sunny cu sos BBQ Sunny 1-2-3, Salată însorită de vară "fructe" cu sos de citrice însorit, și Sunny picant Ranch salata de pui la gratar Wrap pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru salată: Pregătiți ingredientele pentru grătar.
Tăiați morcovii în jumătăți egale în lungime. Apoi tăiați vârful mai mic al morcovului în sferturi pe lungime și jumătatea mai mare în șase sau optimi. Cheia este de a face sulițele Toate aproximativ aceeași dimensiune. Aliniați morcovii pregătiți, feliile de porumb și ananas pe o tavă și stropiți cu ulei de măsline.
Presărați totul cu un vârf sau două de sare și câteva măcinări de piper. Rotiți inelele de ananas și repetați procesul numai pentru ele.
Rotiți și jiggle restul pentru a le acoperi complet.
Grill ingredientele preparate.
Încălziți grătarul sau tigaia pentru grătar la mediu-înalt.
Așezați morcovii, porumbul și inelele de ananas direct pe grătar. Folosiți clești pentru a avea grijă de grătar.
Rotiți și răsturnați legumele până când preferați personal pentru coacere, trăgând fiecare într-o tavă când ați terminat. Morcovii sunt cei mai buni atunci când sunt carbonizați, caramelizați și puțin crocanți la capete, 10 până la 12 minute. Porumbul este foarte proaspăt, așa că mergeți doar pentru culoare pe toate părțile, aproximativ 8 minute în total. Ananasul este cel mai bun atunci când este ușor carbonizat, dar încă suculent, aproximativ 6 minute în total, răsturnând o dată.
Combinați ingredientele salatei. Când mărfurile la grătar sunt suficient de reci pentru a le manipula, tocați morcovii, ananasul și tăiați sâmburii de pe porumb.
Adăugați într-un castron împreună cu scallions, țelină și castravete.
Pentru vinetă: într-un bol mediu, adăugați sucul de ananas, muștarul, oțetul de cidru de mere, zahărul și fumul lichid și bateți până se combină. Continuați să bateți riguros în timp ce turnați încet uleiul de măsline în castron cu cealaltă mână sau cu ajutorul unui prieten, frumos să le aveți în bucătărie! Gustați vinaigreta și condimentați cu un vârf de sare și câteva măcinări de piper negru.
Se toarnă vinaigreta peste vas, apoi se aruncă ușor folosind clești.
Serviți temperatura camerei sau răcită.