Șunca glazurată Balsamic-arțar este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. Această rețetă face 30 de porții cu 198 calorii, 20g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați servirea cap la cap, pansamentul balsamic de vinaigretă, siropul de clătite și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Maple-Balsamic-Medalioane De Porc Glazurate, Somon glazurat cu arțar Balsamic cu spanac și roșii, și Arțar Afumat La Rece-Cotlet De Porc Glazurat Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă pansamentul, siropul și muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
3
Așezați șunca, cu grăsime în sus, în tigaie. Scor în diagonală șuncă; se acoperă cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Creveți Sotați
4
Coaceți 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Îndepărtați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Ungeți șunca cu 1/3 din glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, Optional
7
Coaceți, neacoperit, 1 oră sau până când se încălzește (140F), perindând cu glazura rămasă la fiecare 20 de minute. Între timp, aruncați păstârnacul și morcovii cu ulei într-o tigaie mare de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoi
Dressing Japonez De Susan Preparat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se adaugă la cuptor cu șuncă în ultimele 45 de minute. din timpul de coacere a șuncii, întorcând legumele de fiecare dată când șunca este periată cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți șunca din cuptor; transferați pe placa de tăiat. Cort cu folie; lăsați să stea 15 min. Între timp, creșteți temperatura cuptorului la 218°. continuați să prăjiți legumele 15 min., întorcându-se la fiecare 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)