Sunca Glazurata Balsamic-Artar
Șunca glazurată Balsamic-arțar este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. Această rețetă face 30 de porții cu 198 calorii, 20g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați servirea cap la cap, pansamentul balsamic de vinaigretă, siropul de clătite și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Maple-Balsamic-Medalioane De Porc Glazurate, Somon glazurat cu arțar Balsamic cu spanac și roșii, și Arțar Afumat La Rece-Cotlet De Porc Glazurat Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Se amestecă pansamentul, siropul și muștarul.
Așezați șunca, cu grăsime în sus, în tigaie. Scor în diagonală șuncă; se acoperă cu folie.
Ungeți șunca cu 1/3 din glazură.
Coaceți, neacoperit, 1 oră sau până când se încălzește (140F), perindând cu glazura rămasă la fiecare 20 de minute. Între timp, aruncați păstârnacul și morcovii cu ulei într-o tigaie mare de mică adâncime.
Se adaugă la cuptor cu șuncă în ultimele 45 de minute. din timpul de coacere a șuncii, întorcând legumele de fiecare dată când șunca este periată cu glazură.
Scoateți șunca din cuptor; transferați pe placa de tăiat. Cort cu folie; lăsați să stea 15 min. Între timp, creșteți temperatura cuptorului la 218°. continuați să prăjiți legumele 15 min., întorcându-se la fiecare 5 minute.