Sunca bunicii
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă șunca bunicii. Această rețetă face 18 porții cu 818 calorii, 65g de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați cireșe maraschino, ananas, șuncă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 20 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Hawaiian șuncă și brânză Sliders, Caserola de șuncă și fasole verde, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Așezați șunca într-o tigaie.
Se toarnă ginger Ale în tigaia de prăjire. Frecați zahărul brun peste șuncă. Atașați felii de ananas la exteriorul șuncii cu scobitori. Asigurați din nou o cireșă în mijlocul fiecărei felii de ananas folosind scobitori.
Se toarnă sucul de ananas rezervat în tigaie cu ghimbir. Cort folie de aluminiu peste sunca.
Coaceți șunca în cuptorul preîncălzit timp de 4 ore.
Îndepărtați folia de aluminiu și continuați să coaceți încă 30 de minute.