Summer Succotash

Summer Succotash
Summer Succotash ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 358 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Martha Stewart are 1 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână avocado, usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Summer Succotash, Summer Succotash, și Summer Succotash.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista