Sumac-bizon praf cu sos de Chanterelle și sfeclă

Sumac-bizon praf cu sos de Chanterelle și sfeclă
Bizonul praf de Sumac cu sos de Chanterelle și sfeclă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 162 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați unt, apă, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 36%. Rețete similare includ Fripturi de conopidă praf de Sumac cu rodie, Cartofi prăjiți la cuptor cu praf de Sumac cu usturoi întins, și Cartofi prăjiți la cuptor cu praf de Sumac cu usturoi întins.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Pentru a pregăti sfecla, lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe sfeclă; frecați cu o perie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
3
Așezați într-un vas de copt de 13 x 9 inch; adăugați 1/4 cană de apă. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Se scurge; se răcește ușor. Tăiați rădăcinile; frecați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
5
Tăiați fiecare sfeclă pe jumătate pe lungime; așezați într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Stropiți cu ulei de măsline; presărați uniform cu 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper, aruncând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
7
Pentru a pregăti bizonul, presărați ambele părți ale bizonului cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
BizonBizon
(tub Mare)(tub Mare)
8
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați jumătate de bizon în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Repetați procedura cu bizonul rămas și 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BizonBizon
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Așezați bizonul pe o tigaie pentru pui; se presară cu sumac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BizonBizon
SumacSumac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
11
Coaceți la 350 timp de 8 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Pentru a pregăti sosul, încălziți 2 lingurițe de ulei de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Adăugați ciuperci, șalotă, 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper și usturoi; saut timp de 4 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
14
Adăugați pasta de roșii; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
15
Adăugați bulion, pătrunjel, bourbon și cimbru; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
16
Combinați făina și 2 lingurițe de apă; adăugați amestecul de făină în amestecul de ciuperci. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
17
Se ia de pe foc. Adăugați treptat untul în amestecul de ciuperci, amestecând până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
18
Serviți sosul cu bizon și sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
BizonBizon
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Ingrediente

1kilograme24 sfeclă pentru copii (aproximativ24 sfeclă pentru copii (aproximativ113Nuci de orice fel (tocate)fripturi de filet de bizon (aproximativ 3/4 inch grosime)fripturi de filet de bizon (aproximativ 3/4 inch grosime)0(poate fi sau trece)cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș1(poate fi sau trece)cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)whisky bourbon (recomandat: Maker's Mark)whisky bourbon (recomandat: Maker's Mark)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)unt răcit, tăiat în bucăți miciunt răcit, tăiat în bucăți mici2(iarnă)ulei de canola, divizatulei de canola, divizat2(poate fi sau trece)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriciuperci de chanterelle proaspete feliateciuperci de chanterelle proaspete feliate11 kilogram de dovlecel,făină universalăfăină universală1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)pătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat11 kilogram de dovlecel,cimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat1micicățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)sol sumacsol sumac4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiribulion de carne de vită fără grăsimi, mai puțin sodiubulion de carne de vită fără grăsimi, mai puțin sodiu1(poate fi sau trece)ulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin0(poate fi sau trece)(tub mare)(tub mare)0(poate fi sau trece)(tub mare)(tub mare)1(poate fi sau trece)(tub mare)(tub mare)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ceapă eșalotă tocatăceapă eșalotă tocată1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Pâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățimepaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățime2(poate fi sau trece)paste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățimepaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățime
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista