Bizonul praf de Sumac cu sos de Chanterelle și sfeclă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 162 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați unt, apă, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 36%. Rețete similare includ Fripturi de conopidă praf de Sumac cu rodie, Cartofi prăjiți la cuptor cu praf de Sumac cu usturoi întins, și Cartofi prăjiți la cuptor cu praf de Sumac cu usturoi întins.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Pentru a pregăti sfecla, lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe sfeclă; frecați cu o perie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
3
Așezați într-un vas de copt de 13 x 9 inch; adăugați 1/4 cană de apă. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Se scurge; se răcește ușor. Tăiați rădăcinile; frecați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
5
Tăiați fiecare sfeclă pe jumătate pe lungime; așezați într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Stropiți cu ulei de măsline; presărați uniform cu 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper, aruncând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
8 (U-12) Creveți
(tub Mare)
7
Pentru a pregăti bizonul, presărați ambele părți ale bizonului cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți
Bizon
(tub Mare)
8
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați jumătate de bizon în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Repetați procedura cu bizonul rămas și 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bizon
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Așezați bizonul pe o tigaie pentru pui; se presară cu sumac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bizon
Sumac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
11
Coaceți la 350 timp de 8 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Pentru a pregăti sosul, încălziți 2 lingurițe de ulei de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Adăugați ciuperci, șalotă, 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper și usturoi; saut timp de 4 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
şalotă, Rasă Sau Tocată
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți
(tub Mare)
14
Adăugați pasta de roșii; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
15
Adăugați bulion, pătrunjel, bourbon și cimbru; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2 Cesti Catei De Usturoi
16
Combinați făina și 2 lingurițe de apă; adăugați amestecul de făină în amestecul de ciuperci. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Lorann Bucătărie Profesională®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
17
Se ia de pe foc. Adăugați treptat untul în amestecul de ciuperci, amestecând până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
18
Serviți sosul cu bizon și sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație