Sulițe de sparanghel învelite cu slănină cu roșii și brânză Taleggio

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sulițe de sparanghel învelite cu slănină cu roșii și brânză Taleggio. Pentru $5.06 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 384 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați brânză taleggio, slănină din lemn de esență tare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 28%. Rețete similare sunt Sulițe De Sparanghel Învelite În Prosciutto Și Phyllo, Sulițe De Sparanghel Învelite În Prosciutto Și Phyllo, și Sparanghel învelit cu slănină cu brânză de capră se sfărâmă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati usturoiul pana cand este parfumat, aproximativ 2 minute.
Amestecați sparanghelul și roșiile de struguri în usturoi și stropiți cu suc de lămâie. Continuați să gătiți și amestecați până când sparanghelul este fraged, 5 până la 7 minute.
Înfășurați 3 sulițe de sparanghel cu 1 felie de slănină. Repetați cu sparanghelul și slănina rămase, făcând 4 pachete. Aranjați sparanghelul înfășurat pe o foaie de copt.
Împrăștiați roșiile de struguri gătite în jurul sparanghelului înfășurat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 5 minute, apoi împrăștiați brânza Taleggio deasupra sparanghelului; întoarceți foaia de copt la cuptor.
Continuați să coaceți până când slănina este crocantă, încă 5 până la 7 minute.