Sulițe De Salată Caesar

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și pescatarian rețete în cutia de rețete, sulițele de salată Caesar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 17 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 60. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă din Mâncare și vin necesită hamsie, sare și piper kosher, coajă de lămâie și brânză parmigiano-reggiano. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sulițe romaine arse cu pansament Caesar, Sulițe romaine arse cu pansament Caesar, și Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un castron mediu, aruncați pâinea cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Întindeți pâinea pe o foaie de copt și prăjiți aproximativ 10 minute, amestecând o dată, până devine aurie și crocantă.
Între timp, în același castron, folosind o lingură, zdrobiți hamsiile într-o pastă cu usturoiul și un vârf de sare.
Se amestecă maioneza, coaja de lămâie și sucul de lămâie, apoi se amestecă restul de 2 linguri de ulei de măsline și se condimentează cu sare și piper. Se amestecă 1/4 cană de brânză rasă.
Tăiați andivele și îndepărtați cele mai mari 60 de frunze Din 6 dintre capete. Stivați frunzele și tăiați-le la aproximativ 4 inci. Tăiați subțire Andiva rămasă, împreună cu garniturile celorlalte 6 capete (ar trebui să aveți aproximativ 3 căni) și aruncați cu pansamentul. Puneți salata pe fiecare suliță și garnisiți cu crutoane și brânză rasă.