Sukju Namul (salată coreeană de muguri de fasole)

Sukju Namul (salată coreeană de muguri de fasole)
Rețeta Sukju Namul (salată coreeană de germeni de fasole) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. Această rețetă face 1 porții cu 202 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Un amestec de muguri de fasole, ulei de susan, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Rețete similare includ Salată De Varză De Fasole Mung Condimentată În Stil Coreean (Sukju Namul Muchim), Varză De Fasole Mung Condimentată -- Sukju Namul Muchim, și Varza De Fasole Namul.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru coreeană. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate28
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista