Sufleu De Mic Dejun

Sufleu De Mic Dejun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sufleul de mic dejun. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 53G de grăsime, și un total de 694 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, lapte, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 8 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Biscuit Souffle Mic Dejun Caserola, Clătite Cu Sufle – Puful Suprem De Confort Pentru Micul Dejun, și Lime, ananas și Mascarpone souffl mic dejun cu Dulce de leche.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur
Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur
Chinculteau Jalousie Beaulieu este un vin fin, cu un nas elegant, marcat de fructe roșii și condimente. Palatul are o textură cărnoasă și taninuri fine.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista