Sufleu de dovlecei cu brânză Monterey Jack
Sufleul de dovlecei cu brânză Monterey Jack necesită în jur 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 65 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 165 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, unt, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 28%. Încercați Supă De Brânză Monterey Jack, Supă De Brânză Monterey Jack, și Nachos de pui glazurat cu miere Chipotle la grătar cu sos de brânză Monterey Jack, gust de Avocado și Jalapenos carbonizat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați dovleceii și sarea împreună și puneți-le într-o strecurătoare așezată în chiuvetă. Se lasă să se scurgă timp de 1 oră, apoi se stoarce lichidul din dovlecei și se lasă deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pregătiți o caserolă de 1 1/2 litru cu untul topit.
Bateți ouăle într-un bol de amestecare cu ardeiul, usturoiul praf și pătrunjelul. Se amestecă dovleceii, brânza Monterey Jack și se amestecă până se combină.
Se toarnă în vasul de caserolă pregătit.
Coaceți, neacoperit, în cuptorul preîncălzit până se fixează și se rumenesc deasupra, 45 de minute până la 1 oră. Sufleul se face atunci când un cuțit introdus în centru iese curat.