Sufganiot de dovleac cu jeleu de afine
Sufganiotul de dovleac cu jeleu de afine necesită aproximativ 6 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 30 și costă 37 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 183 calorii. 97 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, scorțișoară măcinată, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 23%. Încercați Jeleu De Afine Jalapeno (Jeleu De Crăciun), Jeleu De Afine, și Jeleu De Afine-Piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați untul în vasul de amestecare al unui mixer cu suport.
Se toarnă lapte fierbinte peste unt; se amestecă ocazional până se topește untul.
Bateți piureul de dovleac, 3/4 cană de zahăr alb, ouăle și gălbenușul de ou în amestecul de lapte.
Într-un castron separat, combinați făina, drojdia, sarea, ghimbirul, scorțișoara și ienibaharul. Folosind accesoriul cu palete, amestecați aproximativ 4 căni de amestec de făină la viteză mică. Răzuiți părțile laterale ale bolului și sub paletă.
Adăugați făina rămasă și amestecați, răzuind părțile laterale, la viteză mică până când se combină complet. Aluatul va fi foarte umed, aproape consistența aluatului cookie; nu vă faceți griji, va absorbi umezeala pe măsură ce stă.
Transferați aluatul într-un bol uns. Acoperiți vasul cu folie de plastic acoperită ușor cu spray de gătit. Se da la frigider cel putin 5 ore sau peste noapte.
Combinați sosul de afine conservat cu 1/3 cană de apă într-o cratiță mică. Rupeți ușor sosul cu o lingură.
Se încălzește, acoperit, la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până se topește sosul de afine, aproximativ 25 de minute.
Se toarnă într-un castron și se dă la frigider.
Așezați aluatul răcit pe suprafața de lucru bine făinată. Formați-l într-o bilă, împărțiți aluatul în jumătate și întoarceți jumătate din aluat în vasul uns. Se acoperă cu folie de plastic unsă și se dă la frigider.
Întindeți restul de aluat pe jumătate, suprafața de făină după cum este necesar, la grosimea de 1/4 inch.
Tăiați rundele de aluat cu un tăietor de 3 inci.
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare la 375 grade F (190 grade C). Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau o căptușeală din silicon. Acest lucru va împiedica aluatul să se lipească și să se rupă.
Transferați rondele de aluat pe foaia de copt pregătită în perechi (una va fi jumătatea superioară, cealaltă jumătatea inferioară a gogoșii). Adunați resturile de aluat rămase și adăugați-le în aluatul păstrat la frigider.
Bateti albusul de ou cu 1 lingurita de apa.
Periați rundele care vor fi jumătățile inferioare ale gogoșilor cu albușul bătut.
Lingură 1 linguriță jeleu de afine în centrul fiecărei runde de jos; aranjați a doua rundă deasupra și apăsați marginile pentru a sigila.
Lasă gogoșile să se odihnească 20 de minute.
Lucrând în loturi, prăjiți gogoșile până se rumenesc bine, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Scurgeți gogoșile pe prosoape de hârtie.
Se toarnă 1/2 cană de zahăr alb într-o pungă sau într-un castron mare; aruncați gogoși în zahăr pentru a acoperi. Praf de gogoși cu zahăr de cofetărie înainte de servire. Repetați cu aluatul rămas.