Sud-Vestul Turciei Coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sud-vestul Turciei. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 426 calorii. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, curcan, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Southwestern Bake, Southwestern Egg Bake, și Southwestern Egg Bake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, sotati ceapa si jalapenos in unt pana cand se inmoaie. Se amestecă curcanul, supa, smântâna și spanacul. Într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt, strat jumătate din amestecul de curcan, brânză și chipsuri de tortilla. Repetați straturile.
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute timp de 25-30 de minute sau până la fierbere.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Se presara cu ceapa verde.