Succotash de porumb asiatic
Rețeta Asian Corn Succotash vă poate satisface pofta de sud în aproximativ 25 de minute. O porție conține 252 de calorii, 6 g de proteine și 16 g de grăsimi. Pentru 1,27 USD per porție, primești o garnitură care servește 4 persoane. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți edamame, ulei de susan, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 46%, care este solid. Asian Succotash, Corn Succotash și Summer Corn Succotash sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți edamame într-o cratiță și acoperiți cu 3 căni de apă. Se aduce la fierbere. Acoperiți și gătiți timp de 4-5 minute sau până când se înmoaie, adăugând porumbul în ultimele 2 minute de gătit.
Scurgeți și clătiți sub apă rece.
Transferați într-un castron mare; adăugați ceapa și ardeiul.
Într-un castron mic, combinați ingredientele pentru vinaigretă.
Se toarnă peste amestecul de porumb și se amestecă. Se da la rece până la servire.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vinul spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Succotash. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (semi-sticlă) cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (semi-sticlă)