Suc De Ghindă La Grătar Cu Glazură Portocalie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii de ghindă la grătar cu glazură portocalie. Această rețetă servește 8. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 246 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de ghindă, zahăr brun, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Suc De Ghindă Cu Glazură Portocalie, Suc De Ghindă Cu Glazură Portocalie, și Suc De Ghindă Glazurat Cu Parmezan.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ungeți partea tăiată a fiecărei dovlecei de ghindă cu untul și presărați sare și piper.
Așezați dovlecelul, tăiat cu fața în jos, pe o foaie de copt și coaceți până aproape fraged, aproximativ 30 de minute.
În timp ce dovlecelul se coace, combinați sucul de portocale, zahărul brun, ienibaharul și scorțișoara într-o cratiță medie. Gatiti la foc mare pana se reduce la 1 cana, amestecand des.
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt.
Așezați dovlecelul, tăiați-l cu fața în sus, pe grătar și ungeți cu glazura portocalie. Gatiti timp de 5 minute, intoarceti cu clesti si gratuiti inca 5 minute, sau pana cand se inmoaie si glazura este caramelizata.
Scoateți din grătar și periați cu mai multă glazură.