Suc de fructe dulce și acru: Zucca în Saor
Squash dulce și acru: Zuccan în Saor este un fără gluten, primar și vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 278 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de oțet balsamic, dovlecei de butternut, scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o farfurie destul de ieftină. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 2 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 66%. Rețete similare sunt Dulce și acru Butternut Squash - - - Zuccan în Agrodolce, Butternut Squash Ravioli: Agnolotti di Zucca, și Scapece Di Zucca-Dovleac Marinat.
Instrucțiuni
Puneți dovlecelul într-un bol mare, presărați sare și dați deoparte, astfel încât excesul de apă să fie exudat.
Între timp, înmuiați stafidele în 1 cană de apă clocotită timp de 15 minute pentru a le hidrata din nou, apoi scurgeți și dați deoparte.
Într-o tigaie mare, încălziți 1/2 cană de ulei la foc mare până aproape de fumat. Lucrând în loturi pentru a evita supraaglomerarea tigaiei, gătiți dovleceii în ulei până se rumenesc în jurul marginilor, aproximativ 5 minute, întorcându-se o dată pentru a găti uniform.
Scoateți feliile gătite pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie pentru a scurge excesul de ulei. Gatiti toate squash în acest mod. Odată ce toate legumele sunt drenate, puneți-le într-o caserolă superficială și dați deoparte.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline rămas la foc mare până la cald, dar nu fumați.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și se fierbe, adăugând cantități mici de apă fierbinte, astfel încât ceapa să se toacă. După 20 de minute, adăugați stafidele, nucile de pin, cuișoarele, scorțișoara și coaja de lămâie. Condimentează cu sare și piper, după gust. Gatiti timp de 2 minute in timp ce amestecati ingredientele impreuna.
Adăugați oțeturile și vinul și aduceți la fierbere medie. Gatiti 5 minute, apoi scoateti-l de pe foc si turnati imediat peste dovlecel.
Se lasă să se răcească, apoi se dă la frigider timp de 2 zile înainte de a mânca.
Serviți la temperatura camerei.